Cum cumpăr

Randi Computers comercializează Laptopuri Calculatoare Workstation Servere Monitoare Imprimante și consumabile, Componente hardware și Rețelistică, echipamente IT refurbished sau noi, Închiriere și Reparare de echipamente IT.

Pentru achiziția produselor, comanda se poate efectua în modul urmator:

 1. Telefonic, prin aplicația WhatsApp a numărului de telefon din secțiunea CONTACT.*
 2. Prin e-mail la adresa office@randi-computers.ro *
  – La comenzile telefonice și prin e-mail se vor furniza operatorului următoarele date :
  – Codul produsului,
  – Date de facturare,
  – Date de livrare,
  – Număr telefon de contact.
 3. On-line prin înregistrarea unui cont și autentificarea în acest cont cu User name și parola aleasă de dvs. ( !!! alegeți o parolă diferită de parola folosită la e-mail ).
  Căutați produsul dorit în secțiunea CATEGORII, selectați produsul și apăsați butonul ADAUGĂ ÎN COȘ.
  Selectați butonul Coșul meu și se va deschide o fereastră în care se pot vizualiza detaliile produsului adăugat, se poate selecta cantitatea dorită sau ștergerea produsului din coș. Dacă doriți să reveniți la cumpărături selectați butonul CONTINUĂ. Dacă doriți să finalizați cumpărăturile selectați butonul FINALIZEAZĂ COMANDA.
  Prin apăsarea butonului FINALIZEAZĂ COMANDA se deschide fereastra de INFORMAȚII PENTRU FACTURARE ȘI EXPEDIERE. Selectați Persoană fizică sau Persoană juridică și adaugați Adresa de facturare și Adresa de livrare în cazul în care este diferită de adresa de facturare.
  Modalitațile de plată se gasesc în secțiunea METODE DE PLATA situată la baza site-ului.

Expedierea comenzilor

Comenzile se vor expedia în ordinea în care au fost primite în termen de 24h de la confirmarea plății produselor. RANDI COMPUTERS livrează produsele în toată țara prin intermediul firmei de curierat GLS. Comenzile care depășesc valoarea de 400 lei TVA inclus beneficiază de transport gratuit. Pentru comenzile mai mici de 400 lei TVA inclus clientul va plăti o taxă de transport în valoare de minim 30 lei TVA inclus, taxă ce se va regăsi pe factura emisă de RANDI COMPUTERS.

Comenzile se pot ridica și de la adresa punctului de lucru pe care îl gasiți în secțiunea CONTACT.