Informații transport

RANDI COMPUTERS livrează produsele în toată țara prin intermediul firmei de curierat GLS. Expedierea se efectuează în termen de 24h și se livrează în termen de 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea plații comenzilor.

Livrare gratuită

Comenzile care depășesc valoarea de 400 lei TVA inclus beneficiază de livrare gratuită.
Transportul produsului aflat în garantie efectuat de RANDI COMPUTERS catre client este gratuit.

Transport suportat de client

Pentru comenzile mai mici de 400 lei TVA inclus clientul va plăti o taxă de transport în valoare de 30 RON cu TVA inclus, taxă ce se va regăsi pe factura emisă de RANDI COMPUTERS.
Plata transportului pentru produsele returnate în garanție va fi suportată de către Client. Trimiterea produsului și plata pentru transport către Randi Computers cade în sarcina clientului și vor fi livrate în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile livrate, în aceeași stare în care au fost primite. Pentru mai multe detalii accesati butonul RETUR situat in partea de jos a site-ului.

Litigiu la transport

În cazul comenzilor unde se refuză coletul fără un motiv bine întemeiat și de comun acord acceptat, plata transportului dus-întors va fi suportată de către client (60 lei TVA inclus). Vă rugăm să verificați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiți de la firma de transport, în prezența curierului și să cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor, dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!