Despre noi

Despre noi Randi Computers

Randi Computers comercializează o gamă largă de produse și echipamente IT, produse noi sau refurbished, atât pentru end-useri cât și pentru revânzători

Randi Computers SRL Turda, are o experiență acumulată de peste 10 ani în domeniul comercializării de echipamente IT refurbished , precum și repararea de echipamente IT.

Pe lângă vânzare de echipamente și soluții IT de calitate, compania asigură și service pentru echipamente, închiriază echipamente și e specializată pe preluare de parcuri IT în vederea efectuării upgrade-ului tehnologic.

Comercializăm echipamente din gama business (echipamente specializate și dedicate muncii la birou sau muncii de teren), precum și echipamente high-end devices (sisteme ALL IN ONE de ultimă generație, laptopuri și ultra-book-uri de ultimă generație, precum și vârful de gamă pentru sistemele și laptopurile gaming ALIENWARE, locul 1 mondial în producția de echipamente dedicate jocurilor video).

În momentul de față produsele comercializate sunt grupate în 3 categorii:

  1. Echipamente REFURBISHED. În proporție de 80% aceste echipamente sunt preluate de la companii care consideră că parcul IT este depășit din punct de vedere tehnic, aceste echipamente având 3-4 ani de utilizare;
    Procesul de refurbishare, este procedeul prin care un produs folosit (cu urme de uzură) sau deteriorat se recondiționează, ajungând astfel la sfârșitul procedurii, perfect funcțional și cât mai aproape de starea și aspectul produsului nou.
    Recondiționarea echipamentelor IT este un proces care constă în mai multe etape și necesită competențe specifice din partea personalului care efectuează recondiționarea.
  2. Echipamente outlet (factory refurbished), echipamente având 1 – 8 luni de la momentul lansării, cele mai frecvente fiind: laptop-uri, All In One, monitoare, sisteme;
  3. Echipamente noi, aici fiind incluse Laptopuri, Desktopuri PC, Tablete și Telefoane, Componente și Periferice PC, consumabile pentru imprimante și multifuncționale de birou, Produse de Rețelistică și alte accesorii.

Repararea echipamentelor IT, ca obiect de activitate, se desfășoară la adresa punctului de lucru al firmei și face referire atât la echipamentele IT cât și la perifericele acestora.