Metode de plata

Plata prin ramburs (direct la curier).

Plata se va face integral, direct la curierul care efectueaza livrarea. Curierul va emite o chitanta pentru suma achitata de catre dvs.

Important: conform legislatiei din Romania, valoarea maxima a comenzii care se poate achita ramburs este de 10.000 RON pentru persoanele fizice si de 5000 RON pentru persoanele juridice.

Transfer bancar – Ordin de plata

După confirmarea comenzii, îți vom trimite factura proformă pe adresa de email aferenta contului de utilizator, iar după achitarea acesteia îți livrăm comanda doar dupa ce suma achitata de dvs. este vizibila in contul bancar al SC RANDI COMPUTERS SRL.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Plata in rate prin oferta de finantare GRENKE.

Prin selectarea butonului FINANTARE puteti sa va informati de sistemul de finantare propus de GRENKE. Grenke permite achizitionarea in rate a produselor în valoare minimă de 500 de euro + TVA, pe o perioadă cuprinsă între 18 şi 60 de luni.